darah apa??

Hi mommies.. maaf, mgkin gmbr ni agak kotor tapi sy cuma nak tau ini darah biasa atau darah keguguran??

darah apa??
23 Balas

Vv

Darah beku mcm tu biasanya sy kena time period. Masa nak keluar tu senggugut jugak laa. Lepas dah keluar tu, baru lega sikit. Tapi apa2 pun sis try laa tanya doc dulu, tapi based on pengalaman sy, sy memang kena macam tu setiap kali period.

5y ago

Takpa nanti test upt lagi ye. Kot kalau tak sure, refer doc tauu. Sbb sis baru kena macam tu kan ? In shaa Allah semuanya okay 😊