darah keguguran

Salam mommy2.. nk Tanya.. sy first time pragnent... Dah seminggu sy keluar darah mcm ni..maaf kalau gmbr agak menjijikkan.. sy dah kerap ulang alik ke hospital.. tp doc mcm rawat camtu je... Dia kata tunggu appointment awak je 1/12... Perut mmg ngilu... Tp xde keluar kantung or ape2... Adakah sy mmg dah kearah keguguran??? Adakah ini darah permulaan utk keguguran?? Allahu...sedih sgt sbb Ni anak first... Semoga Allah kuatkan sy.... Sy pragnent 9w

darah keguguran
2 Balas

Better sis g klnik biasa..klnik pakar wanita chck dan tgk dia suggest mcmne...kalau tggu gomen lmbt..mne tahu blh dpt ubt kuatkn rahim or etc

4y ago

Yeke... Ok2... Sy pegi klinik pakar terus jelaa... Tq sis...

Sama mcm saya