haii mommies

maaf gambar agak kotor sikit. nak tanya, adakah ni keguguran? ni ketulan yang ke2 harini. tekstur dia kenyal2 dgn lendir coklet ada darah sikit. sebelum ni spotting coklet je..so far sy takde rasa sakit perut cuma pening sikit. skg sy mmg tgh consume duphaston. #6weeks

haii mommies
12 Balas

saya haritu keluar mcm ni jugak awal2 pergi ke klinik untuk scan jantung baby ada atau tak? nnti dr bagi ubat kuat rahim Alhamdulillah baby saya okay skrg 25 minggu

12mo ago

scan di klinik swasta & ambik ubat kalau nak cepat

Mohon segera ke hospital bahagian PAC moga dpat di selamat kan… tiba2 teringat 29/4 trgedi anak syurga… ingat tu dah keluar belom lagi insyallah boleh di selmat kan

I blood clot ni… saya dlu start bleeding and kluar bloodclot dlu, selang 1-2 hari baru start perut contraction teruk and kluar kantung. Baik g hospital trus

puan dh g klnik jumpa doc?? lepas dh kluar mcmni??jika belum better pergi dptkn rawatan kadar segera dan chck... mg dpmudahkan segalanya amiin

12mo ago

pergi la hsptl or klnik swasta jika mmpu..at least kalau cpt blh doc bg ubat kuatkan rahim..mg dpmudahkan segalanya amiin

saya pun mcm tu. bila jumpa doctor pakar , doktor bgtau saya ada cervical polyp. insyaAllah boleh bersalin normal, dan polyp akn dibuang masa birth nnti.

pergi ke hospital sekarang !!😭 , syee dah alami sendiri dan syee hilang kandungan sye 😭 prgi hospital segera dptkan rawatan dari doktor..

Allahu sis, baik ke klinik atau emrgncy, pngalaman saya dua kali, mula kluar mcm ni, lps tu prut akan skit sngt2, last skli kantung kluar.

12mo ago

dia boleh jdi, tak okey, n okey, baik sis ke hspital, kalau doc kata okey, okey la, kalau sya hri tu, mula bleeding je, trus ke emrgncy msa tu dalam 5 ptg, doc scan semua okey, masa tu kantung cantik lagi n result drh okey, so doc bgi balik, tapi dlm balik tu saya kencing kluar ktul2, dalam pkl 3 pagi, contrction dtg, sakit sngt2, kejut hsbnd, rupanya darah dh meleleh ke peha dah, n kencing2, kantung kluar meleper n tergntung di vigina, sya tarik slowly n hsbnd bsuh bungkuskan, n trus ke emrgncy balik. Insyallah kdg stgh org ada bleeding, baby boleh survive je. Kalau nk kepastian ke emrgncy je sis, doc akan cek. Semoga dipermudahkan

lebih baikk prgi hsptal jgn tnggu...sy pon alami sperti ini ...sy khilangan ank syurga sy ...hmmm 😭😭

pergi kecemasan terus.. x normal dh bgini.. ini bkn spotting!!

Apa2 libat kn darah time awal preg terus je g pac