Sakit Bersalin Tu Macam Mana?

Mommies, jom share pengalaman masa nk bersalin tu. Ada tak yang boleh explain sakit macam mana? Selalunya orang tak reti nk explain. Haha. ?

62 Balas

Masa contraction dkat2 anak nk kluar sgt dh tu... mmg sakit sgt2... nyawa di hjung2... pengorbanan seorg ibu subhanallah😭 mcm mna mak kita lahirkan kita.. itu lah yg kita akan rasa... tapi bila anak kluar jaaa masya Allah.. sgala kesakitan yg teramat tu terus hilang... hebatnya Allah.. always positive ye.. smua akan mudah dan selamat muuahh😘