CARI, TEKA & MENANG HADIAH DARI SAMU GIKEN!

Hari Jumaat ni, jom rebut peluang untuk memenangi Samu Giken Adjustable Hands-free Standing Hair Dryer! Bukan hair dryer biasa-biasa tau, hair dryer ni boleh stand dan korang adjust letak dekat dengan kepala je. Menarik bukan? Cara nak menang mudah sahaja, anda hanya perlu cari, teka dan jawab apa yang hilang dari gambar sebelum tu. Sila kongsikan jawapan anda di ruang komen di sini! Jangan lupa untuk mendaftar sebelum menjawab...

CARI, TEKA & MENANG HADIAH DARI SAMU GIKEN!
56 Balas

Jawapan bagi Cuba Cari Apa Yang Hilang untuk peraduan Cari, Teka & Menang 👇 1. Seekor kucing di kaki katil. 2. Frame/hiasan di kepala katil. 3. 2 helai daun dari pokok hiasan tepi katil. ❤️Done follow THEASIANPARENT MALAYSIA & SAMU GIKEN❤️

CUBA CARI APA YANG HILANG! JAWAPAN : 1️⃣ KUCING 🐱 2️⃣ DUA HELAI DAUN POKOK PERHIASAN 🍃🍃 3️⃣ PERHIASAN DI TINGKAP DEKAT KEPALA KATIL🖼️ DONE FOLLOW THEASIANPARENT MALAYSIA & SAMU GIKEN 📌 INSTAGRAM : sya.ira98

Jawapan bagi Cuba Cari Apa Yang Hilang untuk cabaran Cari, Teka & Menang oleh samu giken & theAsianparent adalah : 1) 2 Helaian daun 2) Kucing 3) Barangan di kepala katil / birai tingkap Done follow Samu Giken & theAsianparent Malaysia

contest cari, teka & menang jawapanku: 1. kucing di depan katil 2. frame dan bekas di sebelahnya di belakang bantal 3. 2 helai daun pokok hijau disebelah katil done follow ig samu giken & The asian parent malaysia my ig Hami200683

Jawapan bagi Cuba Cari Apa Yang Hilang untuk cabaran Cari, Teka & Menang oleh Samu Giken & theAsianparent adalah : 1) Seekor kucing 2) 2 helai daun 3) Frame dan bekas di hujung tingkap bahagian bawah sebelah kanan

Cari, teka & menang ! Jawapan : - kucing - 2 helai daun pokok perhiasan - perhiasan di kepala katil Done follow theAsianparent Malaysia & Samu Giken 🫰🏻 May The Win Be With Me 🤲🏻

CARI, TEKA & MENANG Apa yang hilang…. Jawapan: 1. KUCING 2. DUA HELAI DAUN POKOK HIASAN 3. PERHIASAN DI KEPALA KATIL Done follow Samu Giken, theAsianparent Malaysia ❤️❤️❤️

Yang hilang dari rajah 1 pada rajah 2 adalah beberapa helaian daun pokok pasu kiri, seekor kucing dan beberapa hiasan di atas sudut kepala katil bahagian kanan.

3 BARANG YANG HILANG DIBULATKAN DI DALAM GAMBAR ✏️KUCING🐱 ✏️SEBAHAGIAN DAHAN POKOK🌱 ✏️BEBERAPA BARANGAN DI CERMIN TINGKAP🏙️

Salam Sejahtera theasianparent, Jawapan; 1. 2helai daun dari pasu tepi katil 2. Seekor kuching 3. Hiasan dibedframe Terima kasih