Dyson Supersonic™ Hair Dryer Untuk Dimenangi!

Mommies, jangan ketinggalan untuk menang Dyson Supersonic™ Hair Dryer. Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-dyson-supersonic-hair-dryer/1504

Dyson Supersonic™ Hair Dryer Untuk Dimenangi!
194 Balas

Hari 1, 24 Mei 2022, 2.11am Hari ni genap 36 minggu 1 hari mummy kandungkan anak perempuan mummy yang nombor 2.. Daddy dgn Kakak awak pon dah seronok dan tak sabar nak jumpa. Moga adik sihat saja dan mummy doakan segala urusan bersalin kita selepas ini dipermudahkan Allah SWT... Aminnnn..