Nak Survey. Mommies Minum Susu Apa Sekarang?

Mommies boleh tepek tak kat comment ni mommies minum susu apa time pregnant sekarang? Atau ada yang memang tak minum susu langsung.

56 Balas

Kalau saya mintak semua sample susu ibu. Tgk mana sesuai tekak. Tapi semua tak kena. Beli susu tepung fernleaf. Minum on off je. Lastnya tak minum dah. 😅

5y ago

Kat website je sis. Sis boleh tengok kt sini jugak. Dia ada kasi link. https://www.ayueidris.com/2019/06/updated-2019-link-free-samples-untuk-baby-dan-ibu-mengandung.html?m=1