susu

hi mommies ,boleh tak mommies semua kongsikan gambar susu y mommies tgh minum/amalkan . saya tengah survey nak beli susu ,thankyou ❤️

33 Balas

Saya minum susu fernleaf full cream. Skrg preggy dh 6 bulan.. Nnti dah 7 bulan nak tukar susu kambing lak😊😋 (org kata susu kambing baik utk elak kuning baby. Ikhtiar jela yg terbaik.. Hihi) trauma dgn pengalaman lalu..anak prolonged jaundice smpai dh abis pantang pun kena g check up kt hospital😌

To be safe... Try minum ssu biasa... no sugar... sbb tak smua mak ngam ssu ibu ngndung.. dlu mula2 sya mnum anmum... tp manis.. sya tukar dgn similac.. tp diarhea pulaaaak... last2 sya mnum dutchlady... tepung... ok ja.. ngam dgn perut and baby pun shat...

5y ago

Boleh tgk photos d profile sya ya..😊

Saya mnum friso mum gold. So far alhamdulillah. Dh 35w.xde bengkak kaki n sakit tulang. Hb 11 keatas. X manis. Sedapp

Sy minum susu moeder. Mmg sdp sgt and x muak langsung. Haritu dliver bby kuning pun skejap je and susu pun byk

4y ago

Kulit ank bersih x

Sy minum fresh milm n fernleaf mommy, sbb susu ibu preggy taleh nk telan...manis sgt...huhu

Sy minum susu dutch lady, full cream / choc / strawberry..

Saya minum susu Kurma Farm House dah Full Cream 😍

Sy minum susu momma pregolact flavour chocolate😊

Saya minum lazz and wildan susu kambing..yummy

Sy minum susu segar farm fresh yg zero sugar.