Contraction

Hi mommies, blh share x mcm mna sebenarnya rasa contraction tu? I first baby so x tau mcm mna rasa contraction tu. Tp i ada rasa juga la yg perut mcm memulas2 mcm skt perut nak cirit birit and baby pula mengeras waktu skt perut gitu. So ada kah itu rasa contraction?

6 Balas

saya pn mcmto sis ank first confius jgk mmg nurse ada bgtahu contraction mcm mna.. saya ada brasa jgk prt mgras ttpi tdk skit.. mgras blh dikatakan krap jgk.. tp saya xprgi hsptl.. nurse pesan srh prgi tkt itu slh stu tnda.. now 36w