Help

Mommies, my baby every night susah nak tidur. Malam sejuk, sometimes newborn babies dia kerap masuk angin. Macam mana nak overcome? Help me please. Dah buntu, tried everything still malam dia susah nak tidur.

1 Balas

Dh try psg ayat alquran x kt dia...Dan sapu mnyk daun bidara dgn slawat2 kt dia...msuk angin tu dri kte mnyusu yg msuk angin..Xbtul bf mmng msuk angin...

5y ago

Sapu kt sndi2,kaki n tapak kaki dan jga bdan blkng bdan...Xpon letak mnyk bwang pth ditumbuk sikit letak lada htam..Ltk kt sndi2...Xnk bg gngguan ke..