Baby tak tidur siang. Please help me .

Normal ke kalau baby umur 3bulan 6 hari kurang tidur waktu siang? Kalau malam dia tidur n akan bangun every 12am, 3am n 5am utk menyusu tapi kalau siang dia tidur sekejap2 sahaja. Mostly mmg tak sampai sejam pon tidur lepastu berjaga. Siang hanya tidur 2/3 kali sahaja n tu pon sekejap2. Normal ke mcm tu? Anyone help me . #firstmom

5 Balas

anak saya macam tu jugak. mak dia yg penat sebenarnya. mak dia nk tdo tp x boleh😅malam bangun susukan dia. siang kite nk tdo, anak segar pulak😅

Normal je sis..ada mse2 akn brtukar2 jgk waktu tdo dy..mgkin dy dh knl waktu siang ngn mlm..tu yg kurg nk tdo siang..lbh selesa tdo mlm..

sama la anak sy. siang tido sekejap2 je. mlm pun tdo lmbt. pukul 11 lbh bru tido. tp direct smpai pukul 6 pagi.

Normal sbb bby dah mula rsa tgn dan kaki dia.. That's why dia nak main jer.. Sbb bby sy pn mcm tu jgak hritu

normal mcm ank saya