6weeks pregnant

Hi mommies assalamualaikum.. Sy ada pergi scan perut pregnant 6weeks tp doktor ckp mcm xde heartbeat dan scan pon x brapa nampak. Tp upt sy positif.. normal ke? Boleh share pengalaman mommies2 semua.. sy baru kahwin.. dan apa simptom2 yg body kita boleh rasa dan brapa lama biasanya sakit tu akan terasa? Mcm sy rasa sakit2 perut mcm nk period, sakit tulang punggung, dan sakit payudara.. mohon penjelasan

5 Balas

Saya first scan masa 8w cmtu. Masa scan umurnya 6w4d. Dah nmpk bakal baby & dgr heart beat dgn pakar O & G. Scan atas bawah sama nampak. Tak pasti kes sis mcm mne. Doktor ada bg tarikh utk scan semula?