Tiba-tiba tak sakit

Salam mommies. Nak tanya, sy dah 19 weeks. Mula semalam smpi skrg sy xde rasa sakit2 kat perut. Rasa mcm x pregnant pun ada. Ada x pernah rasa tiba2 x sakit mcm sy?

2 Balas

Sye 1st preggy, masuk 29-30 week bru rse sakit2.. Sblm tu lgsg xsakit, mcm xpreggy pon😅 senang hati nk buat aktiviti mcm2.. Yg second ni dr 15week dah sakit2 smpai skrg 29week,xleh buat keje berat, xleh bjalan banyak..

4y ago

Mybe.. Lain ank lain pengalaman tu.. Kalau sakit bwh perut tu mybe kencing kotor,jgkitan kuman.. Penah kena,doc bagi antibiotik jelah.. N kne minum air kosong banyak..

Selama ni awk rasa sakit ke?

4y ago

Takpe normal je tu. Setiap yg pregnant semua ada rasa takut. Doa yg baik2 je ye 😉