Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!

Mommies, anda mungkin pemenang bertuah kami bulan ini untuk bawa pulang produk Babyhood bernilai sehingga RM1,088! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-babyhood-produk/1720

Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!
897 Balas

Hari 1 (2 december 2022) Hari 2 (3 december 2022) Baru try app TAP.. Best rupanya app ni... banyak info & aktiviti menarik.. suka tgk produk baby hood tapi belum ada rezeki nak beli.. kemasan hasil kerja sangat² cantik, produk pun sangat² berkualiti tengok pada hasil feedback customer lain.. semoga kali ni ada rezeki baby yang bakal lahir bulan tiga nanti untuk dapatkan barang dari baby hood.. excitednya kalau dapat merasa pakai.. semoga ada rezeki awak ye dik baby ❤

1y ago

Hari 7 (8 December 2022) Cukup 7 hari check in.. semoga ada rezeki untuk baby saya yg bakal lahir hujung feb 2023 nanti.. hari ni plan nk pergi scan jantina baby... rasa² boy ke girl ye 🤭🤭 ... barang² dh beli yg unisex, cuma untuk labour room je belum beli..kalau boleh nk beli yg ngam dgn jantina nya..saya doakan semua ibu² yg tengah tunggu masa untuk bersalin tu, dipermudahkan urusan ye ❤