Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!

Mommies, anda mungkin pemenang bertuah kami bulan ini untuk bawa pulang produk Babyhood bernilai sehingga RM1,088! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-babyhood-produk/1720

Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!
897 Balas

Day 3 : 17/11/2022 The Asian Parent sangat bermanfaat buat ibu bapa atau sesiapa shj yg ingin ilmu bermanfaat berkenaan keluarga.. Banyak tips yg dikongsi yang sangat membantu para ibu dan bapa diluar sana. Saya sangat suka tips-tips yg dikongsi,sgt bermanfaat. Produk2 yg dicadangkan juga adalah yg berkualiti dan berbaloi untuk dimiliki.. Sangat berkesan...

Hari 1 (17 november 2022) Ni pengalaman pertama saya sebagai seorang ibu, anak yang bakal saya lahirkan pada tahun hadapan. Babyhood menarik perhatian saya dengan mengetengahkan produk yang sangat berpatutan dan berkualiti. Dan juga aplikasi asianparent sangat membantu saya dalam merencana persediaan sebagai ibu. Moga saya dan bayi menerima rezeki ini.

Hari 1 (16Nov2022) 💜💜💜 🤰🏻Cerita hari pertama Hari pertama 15FEB2019 tahu mengandung anak pertama iaitu NurQasreenaBalqish terus cari google macam mana nak jaga kandungan dan itu lah hari pertama saya download #theAsianparent. Juga hari ini hari pertama saya follow #BABYHOOD dan sedang saya tidurkan bayi saya kedua NurQaireenQnieesa.

☀️ Hari 1, 17 November 2022 ✅ Semoga semua yang membaca dipermudahkan segala urusan , diberikan rezeki yang melimpah ruah dan dikurniakan kesihatan yang baik. Doakan saya , kandungan dah masuk 35week , excited dan nervous nak bersalin . Tak sabar nak pegang baby dalam masa yang sama risau nak bersalin 😅 Tahniah in advance kepada pemenang 🥳

1y ago

☀️ Hari 2, 18 November 2022 ✅ Semoga semua yang membaca dipermudahkan segala urusan, diberikan rezeki yang melimpah ruah dan dikurniakan kesihatan yang baik . Doakan saya , juga ya 🥰 Tahniah in advance kepada pemenang yang terpilih 🥳✨

Hari 1 (16 November 2022) Thank you both asianparent and babyhood provide mummies platform nak try their best to win goodies especialy for first time mom like me! Love the vibe of this community and tak sabar nak track baby’s movement from here. Semoga dimurahkan rezeki for my coming soon bubba 🎠👶🏼 #theAsianparentMalaysia #babyhood

Hari 1 (16/11/2022) Setelah berjaya conceive through IVF for my first baby, I jumpa apps TheAsianParent ni yang sangat2 informative dan berguna sepanjang my pregnancy journey. Now that I’ve safely delivered my baby, I can also continue to keep track of my baby through this app. I am very interested in Babyhood brand jugak 😍

Hari 1 (17/11/2022) Dari mengandung jumpa apps #TheAsianParent, banyak info yang saya dapat sebagai 1st time mom, love sangat apps ni. Sekarang baby dah sebulan lebih. Paling saya suka sebab dapat track perkembangan kandungan dan bayi. Semoga rezeki dan hadiah terindah untuk cahaya mata pertama saya dengan produk #Babyhood.

Hari 1 (3 Disember 2022) Bismillah.. permulaan bulan Disember yang baik . moga yang baik2 juga menanti kita semua.. amiin .. 🥰 hari pertama log masuk 1/12,n dah 3 hari berturut review page.. Tapi hari ni, 3/12 baru perasan contest ni.. moga ada rezeki yang baik menanti . amiin .. The best parental guide for new mommies 🥰😍

1y ago

Hari 2 (4 Disember 2022) Alhamdulillah untuk hari ini 🥰

Hari 1 (15 November 2022) semoga rezeki untuk anak saya 6 bulan, Saya dah follow BABYHOOD dah lama dah, memang produk best,,, semoga BABYHOOD &THEASIAPARENT MALAYSIA semakin berjaya, amin ❤️❤️❤️ #BABYHOOD #TheAsiaParentMalaysia I love you

1y ago

Hari 28, Tarikh 13 Desember 2022

Day 1 (Nov 24, 2022) ❤️❤️❤️ I'm a first time mum, and my baby will come out next year on June 🐥 Hopefully can win this Bambino Portacot from Baby Hood. I always want a pack and play. Easy to fold and bring anywhere 👍🏻 ✅ Followed The Asian Parents & Baby Hood Malaysia on Instagram ✅ Checked in