Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!

Mommies, anda mungkin pemenang bertuah kami bulan ini untuk bawa pulang produk Babyhood bernilai sehingga RM1,088! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-babyhood-produk/1720

Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!
897 Balas

Hari 1 (17 November 2022) Saya download apps TAP Since pregnant 1 untill Now pregnant no 4, 2 kali missed miscarriage & baby no 3 selamat dilahirkan pada 2021. TAP sangat membantu & banyak info Bermanfaat saya dapat dari apps ni. Now pregnant baby no 4 . Saya tengah sleep training si sulung & saya harap adik nya lahir nanti ada bed/ crib sendiri untuk ajar dia tidur asing juga. Untuk kebaikan perkembangan kedua dua anak sy ☺️. Semoga ada rezeki untuk baby saya yg akan lahir pada june 2023, Terimakasih #babyhood & #theasianparents adakan peluang ini ❤️ Ig : @amiruliiya

1y ago

Hari 2 (18 November 2022) as Always. Setiap hari memang buka apps je dpt info bermanfaat dr artikel TAP & perkongsian ibu2 yg lain ❤️ semoga ada rezeki baby saya merasa product berquality dr #babyhood #theasianparents 🥰