25 minggu...

mommies ade tak sesape pengalaman kepala baby dlm 25 minggu ni dh turun...doktor nasihatkan standby je...ade sesape berpengalaman x?? selamat ke jika baby lahir 25 minggu??

32 Balas

Hri tu wktu 23w gi scan kat kk , sya tnya kepala kat mana pastu doc ckp kat bawah tpi x pula ckp apa2. Gi klinik swasta cek jantina doktor pn ckp kepala kat bawah.. mula2 risau tpi doc tu ckp ‘ tu yg bagus tpi baby pndai pusing2 lagi ‘.

2y ago

Sy pun masa scan. Doctor ckp kepala bby kt bawah tp xde la ckp pape sebb br 25 week.