due 25 /3 /2023

due 25 masih takde tanda, ad ke dkt sini due 25 dh lahir kn bby??

15 Balas

saya 23/3 , dh bersalin 15/3 . Mcm saya tanda hanya sakit2 contraction dan 1cm . Masuk week 39 Doc adjust jd 2cm then doc suggest masuk ubat untuk bersalin walau xde tanda tumpah darah atau lendir . Sy di awalkan sbb air ketuban dh x cukup . Cuba awak scan kalau air ketuban cukup atau tidak

1y ago

moga bersalin awak dipermudahkan , sy suggest byk kn berjalan dan exercise

Saya due 25/3 tp 19/2 sy dh deliver .. sbb Bp naik .. operation terus , dh induce jalan dh bukak 4cm tp tk boleh tggu dokter suruh deliver waktu tu juga ..dugaan sy dua kali sakit sy rse . Contraction dpt sakit lepas operate pun dpt ..

Hahaha due kita sama sis. Saya pun belum ada tanda2 nak bersalin lagi ni. Tunggu 25hb ni cane kalau still takde tanda2 dah boleh dah kot serah diri kat hospital.

sy 26/3..tp xde tanda2 nk brslin lg..cuma perut mngeras je..trun air ngn darah blom..cek jln pn xbukak lg..hrap dpt brslin normal n x over due..

saya 26/3/2023 edd serah diri 25hb ni dah masuk 40week blm ada tnda2 lagi tp kerap mengeras mlm Dy active risau plk TKT kena induce 😥

1y ago

yela kan puas pujuk baby tp tak tahu lh nanti kena induce atau tak hritu admit bukaan baru 2cm tp blm ada tanda contraction mgkin bby seronok dlm tu😥

due 26/3 takde tanda" lagi nak brsalin. perut kerap mngeras je. baby suka kot duk dlm hmm. da tak sabar jumpa baby.

saya due 2/4 hari ni hari ke 9 berpantang, baby nak keluar awal tepat 37 week keluar hehehe

Sy due date 23/3 ni pun belum ada tanda lagi.baby masih seronok kat dlm perut 😆

samalaaa saya . masih tiada apa apa tanda hihi. moga urusan kita dimudahkan 🥰

Sye 23 ni but pon blm ada tanda tp sakit bdn xblh bwk bincangg dh😫😫😫😫

1y ago

sama la .. 28hb kne serah diri ..