Bersalin Hospital Mana ?

Hi mommies.. Ada tak yg belum decide nak bersalin hospital mana? Saya check up dekat umra n kk sect 7.. Tp anak 1st czer..anak kedua normal.. Doc umra kata policy hosp... Kalau dah czer.. Anak seterusnya czer juga.. Terus jadi takde mood nak continue check up situ dah.. ?? Maintain kat kk je.. Buntu nak bersalin kat mana.. Nak pergi hospital Shah alam.. Seram pula dengar review.. ?

1 Balas

Ada syarat2 tertentu if nak normal bersalin..if salah 1 syarat tu sangkut x da choice kena caser jg

4y ago

Di page ya? Ok thank you 😊👌🏻