Check up swasta

hi mommies nak tanya kalau kita check up swasta tapi nak bersalin dekat hospital kerajaan boleh ke ? this is my first pregnancy so i need sedikit pencerahan sebab ada yang kata kena pergi check up KK kalau nak bersalin dekat hospital kerajaan

1 Balas

xde masalah. cuma nya bila swasta detect kndungan ada mslh or ibu ada mslh, mereka suruh refer ke kk semula. for me, 1st born buat kt kk dulu, then u will know klu ada apa2 mslh pd diri u atau kndungan. next pregnancy, boleh ke swasta sbb u dh aware ur condition.

6mo ago

xde masalah. awk blh walk in dan tanya misi. klu mereka kata perlu, just proceed saja.