Hospital Umra Shah Alam

Siapa ada pengalaman atau skrg mmg buat monthly check up di hospital umra?

3 Balas

Saya dari awal kehamilan hingga skrg memang buat checkup kat sini... harga berpatututan.. malah dari ank no.1 hingga no.3 memang lahir kat sini... skrg tunggu no.4 due date awal bln 5..,😊😊

3y ago

Hi dear nak tanya... I ada dengar yang kalau private hospitals selalunya ada bagi free sample diapers kalau bersalin di sana.. Hospital Umra macam tu jugak ke?

First time buat dekat umra.. 9/3 ni second checkup.. Buat masa ni mmg cepatla checkupnya.. Harga pon berpatutan 🤗

2y ago

harga checkup sna brpa?

mahal ke harga di hosptal umra klo nk bersalin

3y ago

ooook thankyou