hospital umra shah alam

Hi mommies.. Nak tanya ade ke mommies dlm ni yg bersalin di hospital umra shah alam?? Bole tak kongsi pengalaman bersalin di sana. Dan labour room nya gantung kaki ke pegang kaki sendiri??

2 Balas

Biasanya time nak bersalin..ikut keselesaan kita nak gantung kaki atau tak..sbb dulu time bersalin anak sulung nurse letak kaki kat besi tu..tp saya x gagah nak teran..last2 doktor suruh tanggalkan besi..n saya paut kat kaki ..baru gagah teran anak tu..

Saya ank no.1-3 memang bersalin kat hsptl umra.. bersalin normal ada tempat letak kaki disediakan... selesa