check up

Hi all mummies nak tanya yer... kalau I tak nak pergi kk untuk check up,hanya pergi private gynaecologists check up,boleh ker I masuk putrajaya hospital untuk bersalin?atau mesti I check up kat kk baru boleh masuk putrajaya hospital bersalin?

1 Balas

Saya xpasti la sis, tapi asalkan ade record baby/buku baby untuk ref. boleh kot.. Sbb sya pn dlu saya check swasta pastu sambung kk ok je d hospital.. Cba sis tnya hosp putrajaya cmne.. Lain hosp lain procedure jgk..

5y ago

Ok sis... terima kasih yer