Hospital umra dan salam hospital

Salam. Siapa pernah bersalin dekat hospital umra dan salam hospital dekat shah alam? Ok tak dua2 hospital tu. Blh review tak mommies 😊

3 Balas

sy bersalin kt umra. Murah dr salam. Servis pn ok la. Xde la tahap 5star. Berbaloi dgn caj yg quite murah dibandingkan hospital swasta lain. Tp yg penting lps bersalin, ank mmg nurse jaga. So boleh la rehat2.

3y ago

swasta boleh rasanya tp kena buat swab test utk 2 org sblm admit. Cuba call dulu prosedur skrg mcm mana sbb sy bersalin sehari sblm pkp so x lalui prosedur pkp tu.

Waalaikumussalam, maaf saya tak pernah. Saya try up kan post ni mudah2an ada ibu lain boleh share experience ye. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

saya bersalin kat hospital umra Alhamdulillah kalau rasa nak suami teman bersalin ambil single mom ya