Vaginal Insert

Hi mommies. Ada siapa2 pernah pakai ubat ni? Nak tanya lepas pakai kena cuci kaa bahagian dalam tu? Sy dah 2 kali pakai time malam. pagi esk nak mandi takda ap2. Tp lepas mandi tu dah tukar underwear semua lepas beberapa jam benda ni keluar sendiri. Penuh kat panties. Hari tu doc takda ckap pulak kena cuci pagi esok nya

Vaginal Insert
15 Balas

saya pernah pakai masa warded sebab ada jankitan candida ni . dr bagi untuk selut dlm sebelum tidur dan jgn kencing dah lepas tu . esok bangun tidur tgk pad penuh dengan keputihan yang berketul2 . kalau kluar balik ubat tu maksudnya tak jadi sis . nnti try lagi skli . sbab saya pnya terus kluar bnyk keputihan . lepas esok dah tu dah tkde dah keputihan .

3y ago

sy dah 3 kali pkai tp keputihan tu dah teruk sbb dah tukar kaler so kdg2 dtg balik