Sembelit sampai berdarah

sy dah 13minggu 4 hari. Mmg susah nak membuang. Tadi membuang lepas tu perasan ada darah skli dlm toilet bowl. Terus cuak. Sy cuci tgn bersih n cek vagina, takda darah. Lepas tu sy cuci bersih2 semua, ada sakit sikit kat punggung. And saya lap lagi bhgian vagina pakai tisu, xda darah. Now sy pakai pad utk monitor dulu. Ada mommies mcm ni ke? Alahai, takut nya saya. #pleasehelp

2 Balas

Buasir berdarah bahaya ye. Pg jmpe dr. Dr akn bg laxative utk lmbutkn stool. Sy siap kne laser utk buang buasir. Tk boleh mmbuang jgn pksa teran.

1y ago

Kne relax jgn fikir sgt wktu nk teran tu. Sbb bila mkn laxative lg snang nk kluar. Bnykkn mnum air. Nnt kluar mcm cirit birit tp lubang dubur x pedih.

saya! saya pergi klinik terus

1y ago

ohh rupa nya.