Patch batuk?

Hi. Ada tak parents Yang pernah Pakai kan Anak patch batuk Yang jual Kat Shopee ada 2 warna hijau/pink . Gambar Takda pulak. Ok ke? Effective ke benda tu?

5 Balas

Sis boleh cuba minyak aow mr therapy. Sy guna utk anak sy ok kalau masalah batuk kahak ni. Sy sendiri guna. Kahak cepat cair dan kalau selsema pon cepat kering.

ok sgt2 sis..sy anak baru 4 bulan pakai sbb batuk n kahak byk ssh tdur .pakai tu ok bnafas n kahak pun ok .tdur lebih lena .

1y ago

pakai 4 jam je sis ..sy bli d farmasi je..ada jual rm22 satu .kalau baby awl kulit sensitid pakai warna pink ..kalau x pakai warna hijau

Tak pernah sebab tak pernah tahu. Anak awak batuk ke sis? Umur berapa?

12mo ago

try asmak okay sangat ii

Boleh cuba products tasneem

xpernah pakai