Vaginal Insert

Hi mommies. Ada siapa2 pernah pakai ubat ni? Nak tanya lepas pakai kena cuci kaa bahagian dalam tu? Sy dah 2 kali pakai time malam. pagi esk nak mandi takda ap2. Tp lepas mandi tu dah tukar underwear semua lepas beberapa jam benda ni keluar sendiri. Penuh kat panties. Hari tu doc takda ckap pulak kena cuci pagi esok nya

Vaginal Insert
15 Balas

nk basuh bahagian luar sahaja...jgn masokkn jari dkt dalam...sbb boleh menambahkan lagi kuman dkt kita punya private part...

3y ago

baik. thank you sis😘