Vaginal Insert

Hi mommies. Ada siapa2 pernah pakai ubat ni? Nak tanya lepas pakai kena cuci kaa bahagian dalam tu? Sy dah 2 kali pakai time malam. pagi esk nak mandi takda ap2. Tp lepas mandi tu dah tukar underwear semua lepas beberapa jam benda ni keluar sendiri. Penuh kat panties. Hari tu doc takda ckap pulak kena cuci pagi esok nya

Vaginal Insert
15 Balas

Yang ini pakai ketika preggy ke?sebab saya mengalami keputihan banyak semua preggy..

3y ago

Kalau keputihan tu gatal, berbau, dan berwarna pelik, boleh rujuk doktor dan kemungkinan doktor akan cadangkan pakai ubat ni. Jangan pandai2 beli ubat ni tanpa nasihat doktor kalau tak pernah guna