duphaston ubat kuat rahim

mommies ada pengalaman makan duphaston (ubat kuat rahim)? berapa lama makan ya dan sehari berapa tablet? cuba share hehe

8 Balas

Klu sis ade bleeding or spotting, ke klinik nnt doc akan bagi ubat dan cara pengambilan nya. Semua org tak sama. Sy skrg 11 week 5 days, ada spotting/bleeding tp brownish gitu. Doc bagi sy duphaston mkn mlm ni trus 2 biji. Esok dan hari seterusnya makan 3 biji sehari.

1y ago

Takziah sis. InshaAllah, terima kasih untuk perkongsian. Smoga sis dimurahkan rezeki dr pelbagai aspek. Aamiin.