Kesan ubat Duphaston

Salam. Nak tanya, ada ke disini yang ambil ubat kuat rahim duphaston dan ada side effect bleeding? Sebelum ni saya spotting coklat dan doktor beri ubat kuat rahim ni. Baru makan sebiji malam tadi, pagi ni bleeding mcm period. #seriusnanya #firstmom

2 Balas

sepatutnya duphaston untuk stopkan bleeding. saya makan 6 minggu takde bleeding lansung. kena cuba pergi doktor balik untuk tanya sbb bleeding makin banyak. takut terlewat ambil jadi sbb tu makin bleeding

2y ago

memang makan terus stop bleeding ke? atau ambil masa

Saya consume dupaston sebab ada keguguran dulu. So utk kehamilan kali ni, saya ambik dupaston. Alhamdulillah, okay. Cuma side effectnya mual yang berlebihan jelah :')

2y ago

Ohh. Semoga dipermudahkan ❤️