Pengambilan Vaksin ibu hamil

Hi momies semua.. nak tanya ada tak disini boleh kongsi dilema nak ambil vaksin semasa mengandung. Sy preggy 19 w. Tapi suami masih ragu-ragu samada vaksin akan bagi effect kat kandungan atau tidak. Dah google banyak kali, banyak fakta yg ada d google. Nak tahu pendapat momies kat sini. Boleh kongsi2..

9 Balas

Wajib amal vksin ,sbb ibu yg mengadung cpt dpt kena pnyakit n mendapt risiko kt snk dlm perut,,vaksin ibu hamil akan dibagi pada 13 w hingga 33 w je