Pengambilan Vaksin ibu hamil

Hi momies semua.. nak tanya ada tak disini boleh kongsi dilema nak ambil vaksin semasa mengandung. Sy preggy 19 w. Tapi suami masih ragu-ragu samada vaksin akan bagi effect kat kandungan atau tidak. Dah google banyak kali, banyak fakta yg ada d google. Nak tahu pendapat momies kat sini. Boleh kongsi2..

9 Balas

Ikut panduan KKM, individu hamil 14-33 minggu sesuai ambil vaksin atau ditangguhkan sehingga selepas kelahiran. Call KKM utk kepastian. Masa pregnant kita mudah kena penyakit, itu lagi berbahaya utk anak kita.