ohh no gdm!!

Hi momies.. Nk tnya la momies semua.. Sape pernh kena kencing manis time pregnant.. Before nk bt bsp momies semua amalkN kaedah apa yer utk turunkan bcaan gula ke.. Apa2 jelah yg dpt membantu controlkan kencing manis ni.. Saya pregnant 25w lepas minum air gula misi kata result xelok.. Pliss sape2 boleh share x mcm mna caranya...

1 Balas

Control mkn.. kurangkan mkn manis and minum yg manis... buat diet suku² separuh insya-Allah bsp cantik t

5y ago

Roti gandum 2keping air suam Lunch sup sayur dada ayam nasi berasmati segengam.... minum ptg sandwich air suam Mkn mlm sup sayur tu jer... keputusan bsp 4.6/5.2/4.4/4.7