Kncg mnis semasa hamil

Salam hi momies Saya pgi tadi first time minum air gula So result nya sangkut ,misi kata gula tinggi so ada kncing manis Ada ke tips untk turun kn bcaan gula? #bantusharing

2 Balas

wsalam..sama sis minum kali ke dua lepas amik darah sangkut pulak..adoila..dh satu hal nk fikir..tapi xpe redha jela..lain anak lain peel..jgn ngisau sis nasib kita sama..mcm biasa kawal benda manis...kawal makan

sis 2 hari b4 minum air gula ada pantang mkn minum manis tak?