Tips beli barang baby

Momies boleh share tak bila start beli barang2 baby? Kalau beli awal pon x salah kan? Haha..due sy insyaallah bulan 8 time raya haji..igt nk prepare sikit2 sebab bulan 5 dh puasa, 6 raya? nk guna duit banyak tu?..agk2 okey tak prepare awal..sebab ada yg cakap better beli mse 6 bulan ke atas.?

44 Balas

Beli ikut budget sis. Kalau awal lg skrg kumpul duit dulu tiap bulan.. Elok beli time 5 or 6 bulan ke atas..

4y ago

Bln 5 dah raye sis ??

sy banyak kakak2 yang bagi. Tapi ada yg kena beli juga. InshaAllah rancang nak beli lepas raya.

boleh je beli sikit². sy masuk 7bulan mcm tu dah beli brg baby dkt shopee lg mur mur ?

aah sis kalau beli awl pon xperr...jnji jgn overr hehehhe...bli yg basic2 dulu...

Sya buln 5ni doktor dh suh bli dan packing...ni pun bru bli sikit²..

Semoga urusan ²ibu di dlm group ni dipermudahkan....

sy due bln 8 tp beli lg....lps ni ingt nk start membeli dah

Beli sket2 ikut bajet..nak beli sedepuk banyak modalnya

raya haji bukan 31/7 ke? huhu sy pun due bulan 8

kita punya due date sama la sis. InshaAllah