risau berat naik mendadak ?

hi mom to be semua.. slmt petang.. sy nk tye la. pd mom to be semua.. kalo tinggi sy 165cm then kdungan sy dh masuk 7 month sy dh mempunyai berat 70kg tu normal ke @ over weight? coz mase preggy 2 bln berat 62.2kg then msuk 5bln aritu berat sy 66kg

1 Balas

Okay je tu.. kiranya dlm 7bln sis just gain 8kg.. sama mcm sy.. cuma tggi sy 153cm je.. skrg dh 37w, berat dh 73kg..

5y ago

InsyaAllah aamiiin.. terima kasih.. minta² dak kecik nie keluar la minggu nie ke.. hehehe