Normal ke 31w berat baby 1.9kg?

first mom to be

9 Balas

Untuk saya, tak normal. Saiz baby tu besar untuk saya sebab saya plan untuk normal delivery. Kalau doktor awak kata normal, then normal lah.

awak normal je sya pun 31week 2kg dh . lepstu next check up 34week6days 2.7kg dh agak besar jugak la tp kalau msih ikut graf msih okey . hehe

4w ago

ye itu depends dngn seseorng . tk smua sma .

baby sy 30w berat 1.5kg.. 33w 2.09kg.. dr kata normal.. rse mcm lebih kurg je tuuu dgn awk.. cuma terberat sikit je

Berat sama dgn sy. Tapi doctor pakar kata takut baby besar. Mungkin tengok badan/berat cik kot

Saya 31w baby 1.6 kg, masuk 36w baby 2.8kg 😥

normal sy 32 mnggu 1.9 doc ckp berat bby normal

Tak sure.. sy baby 1.7kg je. Underweight kot

normal....sy 31w...Berat baby 2kg....besar sikit

Doktor kata apa?