Tak nampak baby

Salam nak tanya normal ke kalau pregnant 9 week tapi masih belum nampak baby lagi ? Tadi scan dekat kk hanya nampak kantung je, doc pun tak check heartbeat baby tdi.

2 Balas

Cuba scan dekat swasta..saya pun sama dulu..8weeks scan dkt kk doctor ckp nmpk kantung je..keesokan hari saya pegi swasta scan..terus nmpk baby kat dlm 😊

hi awak. macam mana update kandungan awak? okey tak?

2y ago

Sye gugur awk mse kandungan 12 week. Die turun sendiri. Mse gugur tu pun mmg kantung still kosong. Sye gugur mse tu 30/3. Lepas gugur tu sye lekat balik (30/6) tpi gugur jgk 😅 gugur kali kedua tu mse kandungan 5 minggu. Harini bru period pertame lepas gugur yg kedua.