?

saya pregnant 6week....pagi tadi dah double confirm dengan doc dekat klinik .....tapi bila scan tak nampak kantung @ baby pun .... adakah tu normal ? sebab masa anak sulung dulu 4 week dah nampak kantung ?

5 Balas

try mse 9@10wk.. In shaa Allah ad rzki awk. sy scan sekali msa 9wk. Alhamdulillah npk baby. ad prgerakkan melalui ultrasound, bole npk & dgr heartbeat.

Saya pun sama. Tapi sy ada kantung xda baby. Baru cek mggu lepas

Normal je puan . sy 10 week nmpk kntung je

Normal puan. Cuba lagi 10++ weeks.

Normal je puan

4y ago

🤗🤗