Kandungan 7 minggu

Hi mom . Nk tnye . Sy baru kahwin n alhamdulillah pregnant . Alahan mommy ni smpai berapa bulan ya . Saya tak tahan muntah mual . Nasi tak boleh mkn aym ikan pon tak boleh makan . Kadang smpai drip masuk air . Usia kandungan sy 7 minggu

23 Balas

saya sampai 16 minggu baru kurg alahan itupun skrg dh 32 minggu selera tu x berapa ada sgt sampai kena bebel dgn nurse sbb berat bdn saya asyik turun je dari awal pregnant sampai sekarang dh kurg 4kilo nasib baik berat baby naik 😂