tips kurangkan alahan selain makanan yg masam masam ..

hai ibu ibu.. siapa ada pengalaman alahan yg teruk n takleh nak makan minum apa apa.. mcm mana ibu atasi ya? sy ni loya je memanjang..makan loya tak makan loya kadang smpai muntah tapi sy tahan je supaya tak muntah..

3 Balas

kne try n error.. mcm sy x selera makan nasi, sy akan makan roti, biskut, oat + kurma, buah, mee.. buln puasa ni sy bnyak makan bubur lambuk..

masa checkup minta dari Dr. ubat untuk tahan muntah. veloxin nama ubat tu. minta dgn dr tau, jgn beli sendiri.

air kelapa.