Kandungan 7 minggu

Hi mom . Nk tnye . Sy baru kahwin n alhamdulillah pregnant . Alahan mommy ni smpai berapa bulan ya . Saya tak tahan muntah mual . Nasi tak boleh mkn aym ikan pon tak boleh makan . Kadang smpai drip masuk air . Usia kandungan sy 7 minggu

23 Balas

Sy sampai 5bulan lebih sis makan apa pun mesti muntah terus.. masak tak boleh.. tgk lauk mentah tak boleh.. bau tumis lagi lah tak boleh.. plastik dan tisu kena stanby dlm beg dan kete.. semoga Allah gantikan mudah utk bersalin..masih jauh perjalanan sis.. semoga dipermudahkan urusan ye