Kandungan 7 minggu

Hi mom . Nk tnye . Sy baru kahwin n alhamdulillah pregnant . Alahan mommy ni smpai berapa bulan ya . Saya tak tahan muntah mual . Nasi tak boleh mkn aym ikan pon tak boleh makan . Kadang smpai drip masuk air . Usia kandungan sy 7 minggu

23 Balas

hi mommy.. sy pun awal² preggy ade alahan teruk. x bole mkn nasi byk mkn sikit je cukup alas perut.. klw mkn byk nt keluar balik.. & selera sy byk pada buah² je.. skg baru 2nd trimester ok sikit x teruk sgtt tp still Ade mual² tu.. semoga dipermudahkan urusan kite sume.