Baby meneran

hi mom nak tnya ada yang sama baby sebulan nak masuk 2 bulan suka meneran sampai merah muka2 kdg nak nangis tpi sehari sekali mesti berak dan taik dia ok ja xkeras mcm sembelit pon😅dah konfius mamanya😌kenapa eh adakah dia meneran tu meneran sebab susah berak ya?

2 Balas

sama baby sy, hrini 34hri. dia suka meneran, dalam tdo pon meneran. xde ape pun, mcm anak sulung pon mcm tu dlu. nnti die akan brhenti sndiri fasa meneran tu. hihi

1y ago

ohhh mcm saya lak masa berpantang ok je lepas sebulan baru jadi hahhahahah ni lagi berapa hari nak msuk 2 bulan dah baru tnjuk perangai yer

Meneran nak berak ke meneran suka hati dia? Kalau meneran suka hati dia tu orang kata meneran daging, nak membesar.

1y ago

Sama