Hospital bersalin tengku ampuan rahimah atau hospital bersalin razif time covid19 ni? Due sy 8 sept

Hai.. Dan selamat malam.. Kt sini ada xyg due bulan sept? Dan ada Sapa2 bru bersalin di hospital tengku ampuan rahimah atau hospital bersalin razif? Minta pendapat.. Skng covid tgh mengganas.. Risau sgt.. Klu ada yg dah bersalin baru2 ni blh share pengalaman.. #ingintahu

1 Balas

mg dpmudahkan segalanya..aamiin dan smuanya baik2 shj..aamiin