39mggu

Hai semua..xsabar nk tggu bby keluar..dh nk dekat due date tp xda lg tanda2 nk bersalin..bby seronok dk main kt dlm perut perut lg ? doakan sy ye semua..klu x bersalin jgk sblm due date..kna serah diri sbb sy ada gdm..1st bby..Harap2 dipermudahkan segala urusan..amin ?

39mggu
9 Balas

Saya pun sama kena serah diri sebab ada gdm tapi sekarang baru 37 minggu. Harapnya dia keluar mengikut pada tarikhnya lah ye. Semoga dipermudahkan semuanya utk kita yang first mommy 🫶🏻

klu kt hsajb..gdm serag diri. klu test normal..dia akan galakkan bersalin normal. semoga dipermudahkan sis. saya pn 1st son gdm. lambat 4 ari dr due. normal alhamdulillah.

Sama dgn sy . Xd tanda lg . Kena serah diri rabu nie sbb gdm 😂 dh pujuk bby kua jumaat smlm.tp bby xnk kua lg . Sy msh menunggu lg tanda2 sakit sblm serah diri . 😂

4y ago

Last cek smgu lps 3.11kg . Ni xmo kua ni xtaw la brp dh 😂

rasa² mcm mna prses bersalin time pndemik nie...Ada siapa² boleh share pngalaman?

3y ago

ya kah .... Kalau BBY kena jaundis ...admit wad...BBY kena tnggal ker?

pujuk bby mintak keluar awal .pape pun semoga dipermudahkan

gestational diabetes mellitus..kencing manis yunk...

boleh tau tk gdm tuu apa ..

Semoga dipermudahkan

semoga dipermudahkan