38weeks 4days due 30/1

Assalamualaikum.. Sape due akhir bulan 1 ni? Dah bersalin Kew? Sy belum ada tanda2 lagi.. Please doakan sy😭.. Sy gdm on diet control.. Doakan urusan sy dipermudahkan

4 Balas

cemana sis? saya 38weeks 4day jugak. 4 5 hari ni byk gila keputihan, lendir + darah sikit sis. Saya pun sikit2 start sakit lenguh2 mcmtu je, tak pegi hospital lagi..

3y ago

Sy xde tanda lg sis.. Please doakan sy..

saya dulu gdm on diet control jugak. jenuh jugak buat macam² nak ada tanda² tu. last² 40w 1d kena paksa.🥺 semoga urusan sis dipermudahkan.

saya due 28.1.21 , belum ada tanda² juga. semoga kita sama² dipermudahkan bersalin😊

3y ago

Amin3... 🤲

Sama date saya. Tkda tanda jugak . Bby tgh rilek lagi dlm perut