Due Date

bila due date momy and momy bakal bersalin kat hospital mana...meh share ckit... Saya bakal check-in 23.2.2020 di HOSPITAL TENGKU AMPUAN RAHIMAH KLANG..?

88 Balas

Due asl...22/1/20..tp kena serah diri awl sbb gdm so 18/1/20 kena g hospital... InshaaAllah hospital putrajaya...even teringin nk kt hkl yg baru, tp husband kata klu g kl kang terberanak dlm kete plak, baik g hospital yg seberang jln tu je...hehehe

Saya due date 30dec2019, hospital sultanah aminah JB. Tapi harap baby keluar awal seminggu dari tarikh due tu atau tahan sikit 1jan😅 kesian baby hujung tahun sangat😂

5y ago

Jadi baby tahun baru 2020😊

15.2.2020. Tak tau hospital mana lg, tp kemungkinan besar kt Hospital Pulau Pinang. Sini suami takleh masuk LR. Sempat lg kot nak fikir hospital lain 😆

5y ago

Sme kat tmpat sye suami xboleh masuk LB...lme lagi sempat pikir sis😊

22/8/2019...hospital tengku ampuan rahimah jg.. ☺ ..suami tak dibenarkan teman dlm LR wpun dh tukar ke bangunan baru... KRIBA

5y ago

Xlme dh sis...aah sis memang xleh masukpon...

Sy due 08/01/2020 @ hosp.Port DicksonN9 atau Hosp. K.Pilah N9..mna yg sempat lah nt😂 2 anak sblm ni d K.Pilah..

12.2.2020 HSIJB SEMUA ANK2 DEKAT SANA.. SMP NK BSALIN DKT SPITAL TERDEKAT UMAH DI KG XDAPAT. DITOLAK KE HSI JGK. 🤣

4y ago

sy nnt pn akn ke hospital ni jgk sis, ok ke hspital ni sis?

My EDD 23/8 & insya Allah bersalin dengan doktor yg sama dari anak yg 1st smpi ke-4 ni..di RPMC 🤗

19/8/2019 , tapi rasa macam nak keluar dah 😂 nak bersalin di jb , skrg tgh ada keje di puncak alam

5y ago

Hahaha sabau sis...tc sis xlme dh Tu...

22/2/2020 xplan pun hosp mana. inshaAllah mana yg berhampiran kita pegi asalkan bby selamat 💕

Dah selamat bersalin 19.7.19.. Due date 18.7..admit sbb gdm on diet ..hospital serdang 🤗🤗

5y ago

Slamat sudah...tahniah sis...😍