Overdue.. Induce jwbnya😭

Doakan sy Norshahida binti Yahaya agar urusan bersalin sy dipermudahkan. Esk dh 41weeks. Pg td admit ward, esk masuk ubat induce.. Ank 1st.. Hnya Allah sja yg tahu perasaan ini..

Overdue.. Induce jwbnya😭
9 Balas

semoga dipermudahkan urusan. sy pun 21/8 kena admit ward tarikh da dpt..kena induce sbb gdm problem bacaan xcantik ank ke 6 ni ...kena induce juga..semoga kita semua para ibu dipermudahkan urusan... inshaaAllah amin

jgn risau ye.. semoga dipermudahkan segala urusan..bykkn berdoa masuk LR nti.. induce mmg sakit, tp kena handle dgn baik.. bykkn practice tarik nafas yg betul nti..

Moga Allah permudahkan awak 🤲🏻🤍. Sama saya masih menanti utk bersalin jgk ni. Due date 22/8.

saya pun . esok pagi admit utk induce. harap2 baby bagi kerjasama keluar sebelum induce.

Semoga dipermudahkan segala urusan puan..didoakan agar ibu dan baby selamat 🌹

Smoga dipermudahkan sis. Sy dah 39w3d tkda lg tanda2 😫

2y ago

sama kita 😢😢

🤲🌻 teruskan bertenang dan ceria ya

semoga dipermudahkan segala urusan awak

semoga dipermudahkan sis